Dispositivos e acessórios
Goan prawn curry
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh tomato cut into quarters1
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
coconut milk400 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and with tails intact (see Tips)450 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
805.2 mg
Proteína
28.1 g
Energia
1747 kJ /
415.8 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14.1 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork vindaloo
2h 20min
Beef madras
1h 30min
Spiced coriander prawns
25min
Sabji (vegetable) curry
30min
Rogan josh
1h 35min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Cucumber and mint raita
30min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Bhuna gosht
1h 20min
Thai green chicken curry
30min
Lamb saag
1h 30min
Thai red chicken curry
30min