![Chilli with rice Chilli with rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/074a92d6ed31717721af35d40d3c3ccb/Derivates/4056ac6910c98b31c127b4b169d5137314239d4f.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g long grain rice
- boiling water, to soak
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g water
- ½ tsp sea salt
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh red chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3762.7 kJ / 899.3 kcal
- Proteína
- 44.6 g
- Hidratos de carbono
- 87.4 g
- Gordura
- 41.4 g
- Gordura saturada
- 14.4 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sódio
- 930.6 mg
Receitas alternativas
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Beef tacos
25 Min