Chilli with rice
TM6 TM5 TM31

Chilli with rice

4.3 ( 3 avaliações )

Ingredientes

  • 250 g long grain rice
  • boiling water to soak
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 700 g tomato passata
  • 50 g tomato paste
  • 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 tsp dried oregano
  • ⅛ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 700 g beef mince broken into pieces
  • 400 g water
  • ½ tsp sea salt
  • 400 g canned black beans rinsed and drained
  • sour cream to serve
  • fresh coriander leaves only, to garnish
  • fresh red chilli thinly sliced, to garnish (optional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
899.3 kcal / 3762.7 kJ
Proteína
44.6 g
Gordura
41.4 g
Hidratos de carbono
87.4 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
14.4 g
Sódio
930.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas