![Steak and kidney pudding Steak and kidney pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1D4E8A08-BBBB-4C00-80A6-D711E2206336/Derivates/DE03333A-BE3B-4991-9CFB-3CD36B658236.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Suet pastry
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
Steak and kidney filling
- 20 g oil
- 1 brown onion, cut into halves
- 600 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 200 g lamb kidneys, cut into quarters and white cores removed
- 2 carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
Assembly
- butter, for greasing
- 2200 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2232.4 kJ / 531.5 kcal
- Proteína
- 27.4 g
- Hidratos de carbono
- 32.6 g
- Gordura
- 31.8 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 492.3 mg
Receitas alternativas
Lamb's fry with bacon
1小时 20 分钟
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Shortbread
1 Std.
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Beef Burgundy
1h 45min
Steak and Kidney Pudding
5h
Beef and mushroom hot pot
2h
Thai-style fish cakes
30 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Pea and ham soup
2h 20min
Bolognaise sauce for two
20 min