Dispositivos e acessórios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Preparação 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Energia
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
10.9 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
82 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Korean marinade
40min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Korean fried chicken
4h
Southern-style chicken
40min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Taco seasoning
5min
Peri peri spice mix
5min
Spiced lamb flatbread
2h
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min