Dispositivos e acessórios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Preparação 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Energia
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
10.9 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
82 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Nenhuma avaliação
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Korean fried chicken
4h
Sticky Gochujang Marinade
10min
Gado gado
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min