Dispositivos e acessórios
Spelt Salad with Burmese Tofu
Preparação 10min
Total 9h 10min
6 portions
Ingredientes
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1163 kJ /
278 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Tofu stew
30min
Artisan Plant Pizza
35min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Seitan Pie
2h 10min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Seitan Chilli
25min