![Black Ravioli with Sea Bass Black Ravioli with Sea Bass](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED9DE71A-7993-4821-8CDF-8CE4ACD790E9/Derivates/1C658406-3DBA-42F5-873B-694132ADB865.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Black Pasta and Sea Bass Filling
- 320 g 00 flour, plus extra for dusting
- 5 medium eggs, 1 beaten
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
- 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
- 50 g mascarpone
- 120 g ricotta cheese, drained
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 lemon, zest only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cherry Tomato Sauce
- 50 g onion, quartered
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g cherry tomatoes, halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 lemon, juice only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3098.3 kJ / 740.5 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Hidratos de carbono
- 73.5 g
- Gordura
- 34.8 g
- Fibra
- 5.1 g
Receitas alternativas
Raspberry Turnovers
2h
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min.
Butter Board with Spinach Pesto
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 Min
Chocolate Orange Hot Chocolate Stirrers
2h 15min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Seafood Stew with Rice
30 min
Lemonade
5 Min
Leftover Vegetable Stock
50 Min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 Min