Dispositivos e acessórios
Oat and Cashew Pasties
Preparação 1h
Total 2h 30min
80 pieces
Ingredientes
Filling
-
rolled oats150 g
-
water for soaking
-
cashew nuts100 g
-
fresh parsley15 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves4
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs3
-
dried oregano1 tsp
Dough
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
potatoes red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
240 g margarineunsalted butter soft240 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting600 g
-
egg yolks beaten, for brushing3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
343 kJ /
82 kcal
Gordura
4 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick Falafel
30min
Steamed bread rolls
2h 10min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Aquafaba Meringues
2h 15min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Chia Coconut Bread
2h 40min
Cashew Bread French Toast
1h 40min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Soya Yoghurt
12h 10min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Baked Doughnuts
1h