Dispositivos e acessórios
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Salad
-
raw unsalted peanuts30 g
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh coriander leaves only12 sprigs
-
spring onions/green onions cut into thin slices6
-
makrut lime leaves cut into thin slices5
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices2 - 3
Dressing
-
fish sauce1 ½ tbsp
-
palm sugar25 g
-
limes juice only, to taste1 ½
Spicy prawns
-
fresh lemongrass cut into halves1 stalk
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
raw prawns peeled tails intact32
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
825 mg
Proteína
11.7 g
Energia
993 kJ /
237.3 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
23.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min