Dispositivos e acessórios
Risoni with salmon and spinach
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)100 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves (approx. 120 g)1
-
paprika2 tsp
-
olive oil20 g
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)3
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
dried risoni pasta170 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
lemon cut into wedges, for serving (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
577.2 mg
Proteína
33 g
Energia
2661 kJ /
633.5 kcal
Gordura
39.2 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick and easy meals: Salmon
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin risotto with bacon
40min
Cauliflower gratin
1h
Hoisin pork bowl
45min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken and pesto risoni
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1h 25min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min