
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 1 lemon cut into wedges, for serving (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 633.5 kcal / 2661 kJ
- Proteína
- 33 g
- Gordura
- 39.2 g
- Hidratos de carbono
- 34.6 g
- Fibra
- 6 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Sódio
- 577.2 mg
Receitas alternativas
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Pastitsio
1h 30min
Tuna mornay
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h