Risoni with salmon and spinach

Risoni with salmon and spinach

4.2 201 avaliações
Preparação 15min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • fresh baby spinach leaves
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves (optional)
    100 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion cut into halves (approx. 120 g)
    1
  • paprika
    2 tsp
  • olive oil
    20 g
  • water
    600 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
    3
  • salt plus extra to season
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • dried risoni pasta
    170 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • cornflour
    2 tsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • lemon cut into wedges, for serving (optional)
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 577.2 mg
Proteína 33 g
Energia 2661 kJ / 633.5 kcal
Gordura 39.2 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 17 g
Hidratos de carbono 34.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...