Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Proteína
- 38.8 g
- Hidratos de carbono
- 9.3 g
- Gordura
- 41.9 g
- Gordura saturada
- 27.8 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 267.9 mg
Receitas alternativas
Everyone's favourite chicken curry
40min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Bunny chow
45min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Curry pork sosaties
24 godz. 30 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef "Burgundy"
40min