![Salmon and fennel risotto Salmon and fennel risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AAE01E6-CEAE-4A34-9215-D44205D29F3D/Derivates/9862E5EF-2D3A-4CBB-AB7E-394202156330.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Proteína
- 33.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 27.6 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 424.1 mg
Receitas alternativas
Hearty seafood chowder
45 Min
Risoni with salmon and spinach
25 分钟
Prawn and saffron risotto
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Asparagus risotto
40 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 分钟
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min