Dispositivos e acessórios
Lamb and feta meatballs
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
lamb diced300 g
-
dried oregano2 tsp
-
feta cheese cut into cubes (1 cm)80 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
530.9 mg
Proteína
32.5 g
Energia
2220.1 kJ /
530.6 kcal
Gordura
41.2 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
20.1 g
Hidratos de carbono
7.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pork san choy bau
25min
Beef stroganoff
35min
Beef ragu
1h 25min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Spiced lamb pie
40min
Creamy coconut chicken curry
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min