![Sticky bottom dumplings (Brett McGregor) Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2626abbba37d970b65c160787199eab1/Derivates/caa3f6c47c016efb11212450aeab3e6522c5008d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 10 sprigs fresh chives
- 200 g raw prawn meat
- 300 g pork mince
- ½ tsp cornflour
- 1 tbsp oyster sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 egg white, lightly beaten
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- extra virgin olive oil, to grease
- 40 gyoza wrappers (approx. 1 packet)
- 500 g water, plus extra if needed
- 2 tbsp peanut oil, to fry
- soy sauce, to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 519.9 kJ / 124.3 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 18.8 g
- Gordura
- 2.9 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sódio
- 253 mg
Receitas alternativas
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Milo® mousse
1h 5 min
Vegemite® and cheese scrolls
1j 35 menit
No fail mash potato
20min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30 min
Smash burger taco
40 min
Chloe's caramel fudge
24hod. 30min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h