Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Proteína
- 2.4 g
- Hidratos de carbono
- 2.2 g
- Gordura
- 3.1 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 93.1 mg
Receitas alternativas
Wonton soup
1h
Wonton wrappers
55 min
Charcoal bao buns
1h 50 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Pork and prawn dumplings
55 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Wonton soup (pork)
45 min