![Pork gyoza with soy dipping sauce Pork gyoza with soy dipping sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97129D75-6C3F-4106-BE7C-EC25F4C9B094/Derivates/3F64CCFE-E19A-48F9-8DA4-A9721D2F23FB.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Proteína
- 2.4 g
- Hidratos de carbono
- 2.2 g
- Gordura
- 3.1 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 93.1 mg
Receitas alternativas
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Vegetable spring rolls
1 Std. 10 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Pork and prawn dumplings
55 Min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min