Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 30 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert cheese, cut into quarters
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp ground horseradish
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2028.7 kJ / 483 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Hidratos de carbono
- 22.2 g
- Gordura
- 18.6 g
- Gordura saturada
- 8.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 706.6 mg
Receitas alternativas
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2sa 40 dk
Family chicken galette
1sa 55 dk
Caprese hasselback chicken
40min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Chicken and warm potato salad
55 Min
Creamy honey mustard chicken
1h
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min