Versões compatíveis
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Proteína
- 68 g
- Hidratos de carbono
- 22.4 g
- Gordura
- 30.4 g
- Gordura saturada
- 6.6 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 657.1 mg
Receitas alternativas
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Beef stroganoff
35 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Turkey taco salad bowl
15 Min