Dispositivos e acessórios
Brie, speck and walnut risotto
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1558.9 mg
Proteína
15.7 g
Energia
2204 kJ /
524.8 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
63.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
White fish and lemon risotto
30min
Beetroot risotto
35min
Veal involtini
35min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Nenhuma avaliação
Milanese risotto
25min
Rice salad
1h
Asian chicken noodle salad
45min
Risotto verde
45min
Classic mushroom risotto
30min
Chicken and pesto risoni
35min