Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Hidratos de carbono
- 36.3 g
- Gordura
- 35.5 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 1138.2 mg
Receitas alternativas
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chicken and cashews
55min
Sweet and sour pork
40min
Chicken chasseur
1h 50 min
Apricot chicken risotto
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Shepherd's pie
55min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Cornish pasties
2h