Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Hidratos de carbono
- 36.3 g
- Gordura
- 35.5 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 1138.2 mg
Receitas alternativas
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Shepherd's pie
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Guinness beef pies
2h 15min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min