Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Hidratos de carbono
- 36.3 g
- Gordura
- 35.5 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 1138.2 mg
Receitas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chunky bolognese
50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Beef ragu
1h 25min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min