Dispositivos e acessórios
Char siu pork bao
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 pieces
Ingredientes
Bao
-
water170 g
-
white sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour300 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
Char siu pork
-
piece fresh ginger3 cm
-
soy sauce50 g
-
beetroot powder (optional - see Tips)1 tsp
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pork fillet450 g
-
water500 g
-
plain flour to dust
-
extra virgin olive oil to brush
-
hot water600 g
-
Kewpie mayonnaise1 ½ tbsp
-
iceberg lettuce thinly shredded6 leaves
-
Lebanese cucumber thinly sliced in rounds1
-
spring onions/green onions trimmed, thinly sliced3
-
hoi sin sauce to drizzle
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
628.6 mg
Proteína
9.1 g
Energia
965.3 kJ /
230.7 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
32.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cheeseburger sliders
2h 40min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Milo® mousse
1h 5min
Curried sausages
40min
Whitebait fritters
35min
Chicken and refried bean burrito
45min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Quick and easy pork noodles
20min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Filo chicken pie
45min