Dispositivos e acessórios
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
red onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces150 g
-
swede cut in pieces120 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
harissa paste1 Tbsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
red split lentils rinsed180 g
-
liquid vegetable stock900 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
8.7 g
Energia
842 kJ /
201 kcal
Gordura
6.6 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SPRINGTIME SOUPS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tuscan Bean Soup
50min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Lentil Soup
40min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min