Dispositivos e acessórios
Hake and Prawn Burger
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.5 g
Energia
536 kJ /
128 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Seafood Korma
40min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Seafood Korma
40min