Versões compatíveis
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onions, cut in wedges
- 650 g squid, whole, medium, clean, cut in pieces (rings (2-3 cm) and tentacles)
- 60 - 80 g chorizo, diced (1 cm), to taste
- 150 g carrots, diced (1 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 350 g water
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ fresh red chilli, deseeded, thinly sliced
- ½ - 1 tsp paprika, to taste
- 1 dried bay leaf
- 400 g judion butter beans, drained
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1990 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 21 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 6.9 g
- Sódio
- 1104 mg
Receitas alternativas
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pancakes with Two Fillings
40min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Fish Stew
45min