Dispositivos e acessórios
Masala Hake at 55°C
Preparação 15min
Total 55min
2 portions
Ingredientes
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
unsalted peanutscashew nuts100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1073 mg
Proteína
39 g
Energia
3929 kJ /
938 kcal
Gordura
44 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
93 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kedgeree
45 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min