Dispositivos e acessórios
Masala Hake at 55°C
Preparação 15min
Total 55min
2 portions
Ingredientes
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
unsalted peanutscashew nuts100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1073 mg
Proteína
39 g
Energia
3929 kJ /
938 kcal
Gordura
44 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
93 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Seafood Korma
40min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Ras el Hanout
15min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Green Curry Chicken
55min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Prawn Curry
30min
Prawn Bhuna
30min
Spiced Red Cabbage
1h 10min