Versões compatíveis
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (opcional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Hidratos de carbono
- 105 g
- Gordura
- 66 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Caramel Toffees
2h
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Barbecue Sauce
20 Min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10min
Chocolate Macarons
25h 30min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5 Std. 35 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min