Versões compatíveis
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (opcional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Hidratos de carbono
- 105 g
- Gordura
- 66 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Sweet Shortcrust Pastry
Nenhuma avaliação
Chocolate Mousse
3h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9 Std.
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3h 5min
Lavender Shortbread
1h