![Paprika chicken with creamy paprika sauce Paprika chicken with creamy paprika sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77E5923C-DC08-4887-BF8B-F1739F72A83E/Derivates/335146B9-5980-4C79-8711-203159DFA405.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 - 300 g basmati rice
- 1000 g water
- 200 g fresh green beans, tops and tails removed
- 150 g pumpkin flesh, cut into thin slices (5 mm)
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), cut into thin slices (5 mm)
- 1 - 2 carrots (approx. 150 g), cut into thin slices (5 mm)
- 600 - 700 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (2 cm)
- 1 - 2 pinches herb salt, to taste
- ½ tsp garlic powder
- 1 ½ - 2 tsp smoked paprika
- 1 tbsp ghee
- 60 g raw cashews
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, for seasoning
- freshly ground pepper, for seasoning
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1782 kJ / 424.2 kcal
- Proteína
- 32.7 g
- Hidratos de carbono
- 46.6 g
- Gordura
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 400.3 mg
Receitas alternativas
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Apricot chicken risotto
30 Min