Dispositivos e acessórios
Penne and vegetables
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion (approx. 60 g), cut into halves½
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces (1 cm) (optional)40 g
-
water800 g
-
salt1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
eggplant cut into cubes (1 cm)100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
carrots cut into cubes (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes cut into quarters100 g
-
penne pasta350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1079.8 mg
Proteína
14.5 g
Energia
1743.8 kJ /
415 kcal
Gordura
9.4 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
64.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
One pot pasta with chorizo
35 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Pasta with tuna
30 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min