Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Hidratos de carbono
- 48.7 g
- Gordura
- 32.6 g
- Gordura saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sódio
- 452.4 mg
Receitas alternativas
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef ragu
1h 25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Pastitsio
1h 30min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min