Chicken and pesto risoni

Chicken and pesto risoni

4.4 314 avaliações
Preparação 25min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

Pesto
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • pine nuts
    1 tbsp
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves only (approx. 20 g)
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    40 g
Chicken pasta
  • carrot cut into pieces (2 cm)
    150 g
  • leek white and light green parts only, cut into pieces
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 3 cm)
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water
    500 g
  • dried risoni pasta
    250 g
  • frozen green peas thawed
    100 g

Nutrição por 1 portion

Energia 627.5 kcal / 2636 kJ
Proteína 32.3 g
Gordura 32.6 g
Hidratos de carbono 48.7 g
Fibra 6.6 g
Gordura saturada 7.5 g
Sódio 452.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...