Dispositivos e acessórios
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Preparação 10min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
672.9 mg
Proteína
14.7 g
Energia
770 kJ /
183.3 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
6.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Pulse and pumpkin curry
30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Feta, spinach and potato frittata
1h