Dispositivos e acessórios
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
Preparação 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Goat's Cheese Flans and Leeks
-
butter for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
soft goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, sliced (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt Sauce
-
soft goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
1089 kJ /
260 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Fruit sauce (coulis)
10min
Circassian Chicken
2h
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h
Apple Punch
30min
Berry Mousse
4h 50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Torta Pasqualina
1h 50min
Raspberry and Lime Mousse
5min
Coconut Cake
1h 20min
Baked spinach and eggs
40min