Dispositivos e acessórios
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.3 g
Energia
951 kJ /
227 kcal
Gordura
17.9 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dining in with Friends
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Summer Pudding
8h 30min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Crab Tart
2h 30min