Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
TM6 TM5

Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas

3.7 (21 avaliações )

Ingredientes

  • 750 g new potatoes, halved or quartered if large
  • 10 g olive oil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp dried thyme
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 500 g water
  • 200 g fresh broad beans
    ou frozen baby broad beans, defrosted
  • 300 g frozen peas
  • 5 g fresh mint leaves
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 5 g fresh chives, cut in pieces (2 cm)
  • 125 g coconut yoghurt, vegan (see tip)
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 50 g fresh watercress, large stalks discarded

Nutrição
por 1 portion
Energia
1374 kJ / 328 kcal
Proteína
12 g
Hidratos de carbono
41 g
Gordura
11 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
443 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas