Dispositivos e acessórios
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1832 kJ /
438 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Steamed Garlic Prawns
30min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Squid with Ginger and Soy
40min
Stir-fried Vegetables
10min
Prawn Chow Mein
45min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Shrimp Yakisoba
35min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Braised Yee Mee
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min