
Dispositivos e acessórios
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Nutrição por 1 portion
Energia
438 kcal /
1832 kJ
Proteína
16 g
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
66 g
Fibra
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda