Dispositivos e acessórios
Apples with Cider Sabayon Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Mayonnaise
5min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Pineapple Parcels
1h
Fish and Avocado Loaf
2h
Parmesan Herb Madeleines
1h
Feta and Honey Cheesecakes
1h
Pommes Dauphine
2h 10min
Ratatouille
40min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Courgettes with Corn
25min
Lupini Cheese
2h 45min