Dispositivos e acessórios
Apples with Cider Sabayon Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Salmon Tartare
25min
Béarnaise Sauce
15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Potato and Vegetable Purée
40min
Apple Rose Tart
1h 40min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Berry Mousse
4h 50min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min