Dispositivos e acessórios
Horseradish and Chickpea Dip
Preparação 5min
Total 10min
300 g
Ingredientes
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Proteína
20.3 g
Energia
4498 kJ /
1075 kcal
Gordura
89.3 g
Hidratos de carbono
47.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min