Dispositivos e acessórios
Flourless Gianduja Cake
Preparação 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (opcional)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
340.5 mg
Proteína
13.5 g
Energia
3219.7 kJ /
769.5 kcal
Gordura
58.5 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
30.6 g
Hidratos de carbono
50.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Best of Easter
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pogača (bread)
3h
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
2h 15min
Popcorn Verrines
1h 30min
Leftover Vegetable Stock
50min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Crocodile Cupcake Cake
2h
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Falafel
24h
Rich Tomato Sauce
30min
Tiered Mermaid Tail Cake
5h
Classic Banana Bread
1h 25min