Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo

Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo

3.6 13 avaliações
Preparação 30min
Total 2h
40 pieces

Ingredientes

Garlic Mayo
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • sunflower oil
    300 g
  • garlic clove
    1
  • medium egg
    1
  • dry sherry
    1 tsp
  • lemon juice
    20 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Aubergine and Potato Croquettes
  • aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways
    4
  • olive oil plus extra, for greasing
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    4 pinches
  • water
    500 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved
    280 g
  • feta cheese cut in pieces
    200 g
  • medium egg
    1
  • breadcrumbs (see tip)
    100 g
  • breadcrumbs
    100 g
  • frying oil (e.g. sunflower or vegetable)

Nutrição por 1 piece

Energia 110 kcal / 462 kJ
Proteína 2 g
Gordura 10 g
Hidratos de carbono 4 g
Fibra 0.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...