Versões compatíveis
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Garlic Mayo
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g sunflower oil
- 1 garlic clove
- 1 medium egg
- 1 tsp dry sherry
- 20 g lemon juice
- ½ tsp fine sea salt
Aubergine and Potato Croquettes
- 4 aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil, plus extra, for greasing
- 4 pinches fine sea salt
- 500 g water
- 280 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- 1 medium egg
- 100 g breadcrumbs (see tip)
- 100 g breadcrumbs
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 462 kJ / 110 kcal
- Proteína
- 2 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 10 g
- Fibra
- 0.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tomato Sauce
40min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3hod.
Almond and Matcha Cake
1 godz. 10 min
Pistachio Cupcakes
40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Fresh Pasta Dough
1h
Creamy Tomato Soup
25min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Green pancakes with ham and cheese
55 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2hod. 30min