Dispositivos e acessórios
Basque Chicken
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
onions quartered400 g
-
olive oil20 g
-
cornflour20 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
red peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
yellow peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
dry white wine250 g
-
smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)1000 g
-
pitted black olives200 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32.4 g
Energia
1236 kJ /
295 kcal
Gordura
12.7 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Beef Stroganoff
1h
Circassian Chicken
2h
Chicken Étouffée
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min