Dispositivos e acessórios
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
Preparação 10min
Total 1h 25min
25 portions
Ingredientes
-
roasted salted macadamia nuts100 g
-
Rapadura sugar100 g
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
unbleached white spelt flour170 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40.4 mg
Proteína
1.6 g
Energia
464.1 kJ /
110.5 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
'Quirky' Every day
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Panforte
1h 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Hommus
15min
Five seed bread
1h 50min
Basil pesto
10min
Lemon coconut bliss balls
40min
Fig and walnut bread
3h 20min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Apricot macadamia biscuits
40min
Chunky basil pesto dip
10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min