Dispositivos e acessórios
Gluten free hot cross buns
Preparação 15min
Total 3h 25min
12 portions
Ingredientes
Buns
-
brown rice150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
millet flour (see Tips)100 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
arrowroot flour190 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
raw sugar50 g
-
psyllium husk (see Tips)1 tbsp
-
eggs2
-
full cream milk200 g
-
water200 g
-
vegetable oil50 g
-
mixed peel20 g
-
sultanas100 g
-
currants100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
Glaze
-
orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
caster sugar50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
221.7 mg
Proteína
5.1 g
Energia
1278 kJ /
304.3 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free plain flour
5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min