Dispositivos e acessórios
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
1596 kJ /
382 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gehakte uien
5min
Oranje gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Japanse kip curry
55min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Gestoomde spiegeleieren
15min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min