Versões compatíveis
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2607 kJ / 622 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 12.4 g
Receitas alternativas
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Mediterranean vegetable bake
50min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Leek quiche
1h 20min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Grain salad lettuce cups
1h 55 min
Eggplant involtini with risotto
1h 55 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Apple and cranberry farro salad
35min
Millet cashew stir-fry
30min
Vegetarian quiche
1h 55 min