Dispositivos e acessórios
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Preparação 45min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
brown onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut into slices (5 mm)200 g
-
zucchini cut into slices (7-10 mm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut into small cubes (5 mm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (opcional) chopped, for garnishing2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
2607 kJ /
622 kcal
Gordura
37 g
Fibra
12.4 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bircher muesli
12h 10min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Asparagus and broad bean salad
25min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Mushroom croustade
1h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Yoghurt dressing
10min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Spinach and feta muffins
40min
Artichoke and bean ragout
1h 30min