Dispositivos e acessórios
Cauliflower flammkuchen
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
cauliflower cut into small florets (approx. 3 cm)350 g
-
salt¾ tsp
-
eggs2
-
ground black pepper¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
sour cream4 tbsp
-
red onion cut into rings½
-
bacon cut into cubes100 g
-
fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1062.9 mg
Proteína
15.7 g
Energia
903.5 kJ /
215.1 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot and avocado eggs
88h
No potato salad
20min
Keto crackers
1h
Not quite nasi goreng
45min
Cauliflower Crust Pizza
1h 20min
Blueberry blondies
55min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Zucchini lasagne
1h 30min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Rise and shine cereal clusters
30min