Dispositivos e acessórios
Asparagus and broad bean salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
364.2 mg
Proteína
12 g
Energia
1114 kJ /
265.3 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
3.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Fresh fennel salad
10min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Superfood salmon salad
1h 5min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Cypriot grain salad
45min
Steamed greens with lemon feta
20min