Dispositivos e acessórios
Whole cauliflower with pea purée
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cauliflower (whole)700 - 800 g
-
water1030 g
-
frozen green peas300 g
-
unsalted butter40 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
378 mg
Proteína
8.1 g
Energia
781.8 kJ /
186 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
7.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Entertaining made easy
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baba ghanoush
1h
Asparagus and broad bean salad
25min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Turmeric fish
30min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Nut butter dressing
5min
Mediterranean capsicums
2h
Seeded tahini crackers
1h 10min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min