
Dispositivos e acessórios
Vienna sausages with split pea soup
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Nutrição por 1 portion
Energia
365 kcal /
1533.5 kJ
Proteína
18 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
16 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
7.3 g
Sódio
634.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Oktoberfest
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia