Dispositivos e acessórios
Carnitas
Preparação 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
white onion2 oz
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
vegetable shortening12 oz
-
pork tenderloin cut into pieces (1 in.)21 oz
-
orange juice1 oz
-
orange quartered, unpeeled1
-
salt2 tsp
-
whole allspice5
-
thyme leaves only5 sprigs
-
corn tortillas to serve6
-
limes quartered, to serve2 - 3
-
salsa to taste, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
925 kJ /
221 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taco Tuesday
21 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Tortilla Soup
25min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Chicken Enchiladas
40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tinga de Pollo
40min
Chicken and Avocado Arepas
1h