Dispositivos e acessórios
Romige snijbietsoep
Preparação 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
15.4 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
78.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Cashew- en kokosmelk
10min
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Chai latte parfait
15h 5min
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Koken van speltgraan
Nenhuma avaliação
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação