Dispositivos e acessórios
Angolan fish stew (Calulu)
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
fresh green okra100 g
-
lemon juice only1
-
water for rinsing
-
onions cut in pieces300 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
fresh marjoram plus extra for seasoning5 g
-
fresh chilli1
-
vegetable oil100 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)200 g
-
collard greens cut in thin strips (0.5 cm)80 g
-
fresh spinach cut in thin strips (0.5 cm)50 g
-
bay leaf, dried1
-
ground pepper1 pinch
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
flour15 g
-
grouper steaks (approx. 6 pieces)1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
38 g
Energia
1481.2 kJ /
354 kcal
Gordura
21 g
Hidratos de carbono
4.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4h 30min
Spaghetti Vongole
40min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Kimchi Risotto
35min
Mapo Tofu
35min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Asian Peanut Sauce
1h 20min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Salmon Miso Soup
30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min