
Dispositivos e acessórios
Char Siu Pork with Rice
Preparação 5min
Total 8h 40min
6 portions
Ingredientes
-
hoisin sauce4 ½ oz
-
ketchup4 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
dry sherry3 oz
-
soy sauce, light2 ½ oz
-
Chinese five spice powder¾ tsp
-
pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)2
-
jasmine rice8 oz
-
water30 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green onions chopped, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
451 kcal /
1887 kJ
Proteína
40 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
56 g
Fibra
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Hawaiian Pool Party
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos