Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3092.7 mg
Proteína
80.9 g
Energia
3960 kJ /
946.5 kcal
Gordura
66.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Stir-fried Clams
35 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sous-Vide Salmon
1 h
Yasai Yaki
25 min
Shrimp Sauté
25 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 h 35 min
Broccoli Sauté
20 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min